Utvärdering |
Elevens kommentar |
Planering av måltiden |
Vi följde receptet förutom att vi kryddade som vi själv ville. |
Val av metoder |
Vi använde oss av metoderna som stod i receptet. Skära, fräsa, koka, sjuda. |
|
|
Resultatet |
Resultatet blev bra förutom att vi råkade salta lite för mycket. |
Utvärdering med hänsyn till hälsa |
Vi använde inte för mycket olja eller salt. Det ända som saknades i denna måltid var protein. |
Utvärdering med hänsyn till ekonomi |
Alla råvaror som vi använde oss av är hyfsat billiga så det var ingen dyr måltid men det blev ändå gott. |
Utvärdering med hänsyn till miljö |
Produkterna var närproducerade och de flesta produkterna var KRAV- märkta, vi miljödiskade också:) |
måndag 1 februari 2016
Utvärdering måltid vecka 4
Etiketter:
Hemkunskap
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar